Avisos Legals

Per tal de complir allò establert a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació indiquem les dades d'informació general d'aquesta pàgina web www.farmaciaglories.com :
Titular: Mª P. Segarra Gurría
Adreça : Gran Via Corts Catalanes 839, Barcelona 08018. Espanya.
Contacte : info@farmaciaglories.com

Drets de Propietat Intel·lectual. El contingut d'aquest lloc web i les seves pàgines estan protegits pels drets d'autor i/o altres drets de propietat intel·lectual i industrial.

Per tant, l'usuari només està autoritzat a visualitzar tot el material i contingut d'aquesta pàgina, tal i com es presenta i per al seu ús personal i privat, mai amb fins comercials.
Queden prohibides la reproducció, la transformació, comunicació pública, posada a disposició del públic i en general qualsevol forma d'explotació, de tot o part dels continguts d'aquesta pàgina Web, a no ser que existeixi consentiment previ per escrit i sempre que es faci referència explícita a la titularitat de Mª P. Segarra Gurría i dels drets de propietat intel·lectual indicats.

De la mateixa manera, queda prohibit desglossar, desencadellar, realitzar enginyeria inversa, subllicenciar o transmetre per qualsevol mitjà, traduir o realitzar obres derivades dels programes d'ordinador ( software ) necessaris per al funcionament, accés i/o utilització d'aquesta pàgina Web i dels serveis que conté.

D'altra banda, el nom Farmàcia·Ortopèdia Plaça Glòries i el logo són propietat de Mª P. Segarra Gurría. Queda prohibida la seva utilització sense el consentiment previ per escrit de Mª P. Segarra Gurría.

Mª P. Segarra Gurría es reserva el dret de corregir qualsevol error o omissió continguts a la pàgina Web. De la mateixa manera, Mª P. Segarra Gurría es reserva el dret d'efectuar sense avís previ les modificacions de materials o serveis que consideri oportunes, suprimir i afegir tant els continguts i serveis que presta com la manera en què aquests es presenten, o on esta localitzats.

Queden prohibits tots els actes que vulnerin la legalitat, drets o interessos de tercers, i queda prohibit expressament:
-realitzar actuacions que puguin produir en la web o a través d'aquesta i per qualsevol mitjà algun tipus de dany als sistemes de Farmàcia·Ortopèdia Plaça Glòries o a tercers,
-realitzar publicitat o informació comercial directament o de manera encoberta spamming (enviament de correus massius) o enviament de grans missatges amb la finalitat de bloquejar els servidors de la xarxa ( mail bombing )


Mª P. Segarra Gurría no assumeix cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació que apareix a www.farmaciaglories.com .

Jurisdicció i Lleis Aplicables
Aquest avís legal i aquestes condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. L'usuari accepta aquests Avisos Legals, i qualsevol tipus de controvèrsia relativa a l'ús d'aquest lloc web serà interpretada d'acord amb les lleis vigents en el lloc de residència del propietari d'aquest lloc web. Aquestes lleis seran competents per a la resolució de tot litigi o conflicte que pugui sorgir dels Jutjats i Tribunals competents dins de l'àmbit territorial espanyol, i l'usuari renuncia expressament a qualsevol altre fur.